Формалізований опис технології візуального моделювання автоматизованих бізнес-процесів промислового підприємства - Евланов, М. В.; Антонов, В. А.; Корнеева, Е. В. (My University, 2007)
Розглянуто підхід до розробки інформаційної технології візуального моделювання та моніторингу бізнес-процесів, які діють на промисловому підприємстві. Запропоновано математичну модель, яка описує основні елементи технології та взаємозв’язок між цими елементами. Approach to development of information technology visual modeling and monitoring of automated business-processes, which using on an enterprise is considered. The mathematical model, which describe the base elements of this technology and intercommunication between this elements is proposed.
Keywords: інформаційна система; інформаційна технологія; візуальне моделювання; бізнес-процес