Функціонування автоматизованої системи пожежної сигналізації спостереження - Борисов, А. М. (ХНУРЕ, 2025)
У статті досліджується та визначається структура, функції, взаємозвʼязки між різними рівнями автоматизованої системи пожежної сигналізації спостереження, розподілення завдань між рівнями та вплив кожного рівня на загальну ефективність системи.
Keywords: пожежна сигналізація; структура системи; рівні управління; взаємозв’язок підсистем; аварійне реагування