Розробка модуля «Автоматизація процесів системи нагадувань про оплату рахунків клієнтам» інформаційної системи інтернет-провайдеру - Юрченко, В. Є. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є система автоматизації процесів нагадувань про оплату рахунків клієнтами в інформаційній системі Інтернет-провайдера. Предмет дослідження - методи та технології автоматизації процесів нагадувань, способи їх інтеграції в білінгові системи та підходи до підвищення ефективності взаємодії з клієнтами. Мета роботи - розробка модуля автоматизації процесів системи нагадувань про оплату рахунків, що дозволить підвищити рівень своєчасних платежів, мінімізувати прострочення та покращити комунікацію між провайдером і клієнтами. Методи досліджень базуються на аналізі існуючих систем автоматизації нагадувань, вивченні архітектури білінгових платформ, моделюванні бізнес-процесів, а також застосуванні сучасних підходів до розробки програмного забезпечення. Практичною частиною роботи є розробка та впровадження модуля автоматизації нагадувань, що включає створення алгоритмів обробки платіжної інформації, налаштування механізмів сповіщення клієнтів через канал зв’язку та забезпечення безпечної обробки даних
Keywords: інтернет провайдер; нагадування про оплату рахунків