Стандартизація поліграфічних процесів в Україні - Ткаченко, В. П.; Гордєєв, А. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Оптимізація технологічних процесів у поліграфії – важлива складова забезпечення ефективності виробничих процесів. Стандартизація процесів дозволяє виключити непотрібні затримки та досягти максимального рівня якості. Розробка стандартів для процесів поліграфії забезпечує чітке визначення процесу, надає практичні рекомендації щодо його реалізації, а також створює для процесу базу його оцінки та підтримки.
Keywords: стандартизація; поліграфія