Розробка компонентів 3D слешер гри - Морозова, А. І.; Бурим, В. І. (ФОП Петров В.В., 2022)
З кожним роком ринок ігор розвивається все швидше, а отже конкуренція також росте. Здається, що вже всі можливі ідеї щодо ігор скінчилися, але кожен рік з’являється новинка, в яку завзято грають. Більша частина популярних ігор створюється великими компаніями, але не варто забувати і про інді-розробників, які час від часу справді перевершують великі проекти. Можливо причина цьому один мозок (або декілька) який працює над проектом, в результаті чого ми отримуємо цільний погляд на гру. Інді-ігри часто досить менші, але залучають користувачів набагато краще та більше.
Keywords: 3D слешер гра; ринок ігор