Проблеми книговидавництва шрифтом Брайля на Україні - Канінець, А. А.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Робота присвячена дослідженню видавництва книг шрифтом Брайля на Україні. Опрацьовано низку питань: зацікавленість держави; залучення підтримки іноземних інвесторів, некомерційних організацій, благодійних фондів; проведення маркетингового дослідження та успішної рекламної кампанії видань для слабкозорих. В результаті роботи запропоновані шляхи розв’язання визначених проблем.
Keywords: шрифт Брайля; технологія друку