Літературний клуб – важлива ланка культурно-виховної роботи в ХНУРЕ - Етенко, Н. Ю.; Таран, О. М. (ДонНУЕТ, 2008)
Літературний клуб – важлива ланка культурно-виховної роботи в ХНУРЕ
Keywords: Літературний клуб; культурно-виховна робота