Мікросервісна архітектура ІТ-сервісу обслуговування замовлень - Куренков, Б. М. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження кваліфікаційної роботи – ІТ-сервіс обслуговування замовлень. Метою цієї кваліфікаційної роботи є розробка моделі мікросервісної архітектури інформаційної системи та елементів забезпечення задля підвищення масштабованости ІТ-сервісу обслуговування замовлень. Для проведення дослідження використовувалися такі методи: системний під хід, методи структурного аналізу, моделювання бази даних, методологія функціонального та структурного аналізу (IDEF0), моделювання за моделлю C4. Актуальність дослідження зумовлена зростаючою потребою у впровадженні адаптивних і надійних систем для обслуговування замовлень, які сприяють підвищенню ефективності бізнесу та задовольняють вимоги сучасних користувачів.
Keywords: алгоритмічне забезпечення; дизайнове забезпечення; мікросервісна архітектура; монолітна архітектура; обслуговування замовлень; смарт-пристрої