Система керуючого комплексу комп’ютерної підтримки спеціальних вимірювань - Калюжний, С. А. (My University, 2019)
Магістерська робота присвячена дослідженню та розробці алгоритму передачі даних в бездротових мережах. У роботі виконано аналіз різних бездротових стандартів передачі даних, а також методів і засобів захисту інформації в бездротових мережах. На основі проведеного аналізу зроблено вибір, щодо використання відповідної технології, методу і засобів для поліпшення передачі та захисту даних. Проведено експериментальні дослідження для поліпшення передачі даних в мережі WI-FI. Отримані результати орієнтовано на практичне використання бездротових мереж.
Keywords: бездротові мережі; керуючий комплекс; підтримка спеціальних вимірювань