Моделі і методи аналізу часових характеристик у процесі обслуговування черг пакетів в IN у разі взаємодії вузлів SSP і SCP - Катрюк, О. О. (My University, 2020)
Об'єкт дослідження – інтелектуальна мережа зв’язку. Мета роботи – розробка і аналіз моделей і методів дослідження часових характеристик у процесі обслуговування черг пакетів в інтелектуальних мережах у разі надання послуг при взаємодії вузлів SSP-SCP через мережу сигналізації ЗКС №7.
Keywords: інтелектуальна мережа; обслуговування виклику; інтелектуальна послуга; fph; обробка черг; теорія черг; SCP; SSP