Основи мов SystemVerilog та VHDL для проєктування цифрових пристроїв на ПЛІС у прикладах і задачах - Аврунін, О. Г.; Носова, Т. В.; Прасол, І. В.; Семенець, В. В.; Чугуй, Є. А. (My University, 2025)
У навчальному посібнику розглянуто елементну базу ПЛІС з огляду на мови описання апаратури SystemVerilog та VHDL. Детально розглянуто синтаксис мов для програмування внутрішніх вузлів. У кожному розділі наведено приклади програм керування та виконання базових функцій оброблення сигналів, що супроводжуються коментарями. З метою закріплення знань, набутих на практичних заняттях, подано умови задач для самостійної роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти всіх рівнів і форм, які навчаються за галузями знань: 16 «Хімічна інженерія та біоінженерія», 17 «Електроніка та телекомунікації».
Keywords: навчальний посібник; програмування внутрішніх вузлів; закріплення знань