Нестандартна зайнятість в Україні: виклики часу - Кохан, В. П. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2013)
Статтю присвячено проблемам нестандартної зайнятості в Україні. У публікації визначено поняття нестандартної зайнятості; охарактеризовано її види та особливості; наведено позиції основних суб’єктів трудового права із цього питання; визначено проблеми дотримання і захисту трудових прав працівників, залучених до нестандартної зайнятості. // The article is devoted to non-standard employment issues in Ukraine. The publication defines the notion of non-standard employment; its types and features are characterized; The positions of the main subjects of labor law on this issue are given; The problems of compliance and protection of labor rights of employees involved in non-standard employment are determined.
Keywords: нестандартна зайнятість; запозичена праця; телеробота; аутстафінг; аутсорсинг; non-standard employment; borrowed work; telecommunication; outstafing; outsourcing