Особливості організації управління в програмно-конфігурованих мережах на базі протоколу OpenFlow - Коломоєць, М. С.; Колтун, Ю. М. (ХНУРЕ, 2023)
Метою доповіді є аналіз особливостей побудови та організації управління в SDN на базі протоколу OpenFlow, який забезпечує віддалене управління мережними пристроями комутації та маршрутизації, завдяки своїй здатності контролювати відповідно таблиці комутації і маршрутизації трафіку, що створюються цими пристроями.
Keywords: SDN; протокол OpenFlow; віддалене управління; завантаженість