Розроблення програмного модуля для відображення телеметрії з датчиків позиціонування мобільного робота - Калюжний, М. В. (My University, 2024)
Мета роботи – створення програмного модуля для моніторингу та відображення телеметричних даних з датчиків позиціонування мобільного робота. Об'єкт розробки – процес збору та візуалізації телеметрії з датчиків мобільного робота. Предмет розробки – програмний модуль для відображення телеметричних даних положення, швидкості, стану живлення мобільного робота. Проведено аналіз існуючих систем та розглянуто приклад побудови інтерфейсу моніторингу в LabVIEW.я Проведено розробку програмного забезпечення та здійснено налагодження та тестування роботи програмного модуля.
Keywords: позиціонування мобільного робота; програмний модуль; відображення телеметрії; телеметрія