Дослідження методів прогнозування для потреб автомобільного підприємства щодо забезпечення матеріальних запасів - Даниленко, В. Д.; Назаров, О. С. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження методів прогнозування для потреб автомобільного підприємства щодо забезпечення матеріальних запасів. В доповіді наводяться результати прогнозування кількості продаж шляхом використання методу регресійного аналізу за допомогою лінійного тренду, методу ковзаючої середньої та методу експоненціального згладжування.
Keywords: потреби автомобільного підприємства; забезпечення матеріальних запасів