Розробка та використання проєктного підходу для створення комп’ютерного клубу - Книш, В. А. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є комп’ютерний клуб як проєкт. Метою роботи є розробка проєктного підходу до створення комп’ютерного клубу, його практичне застосування та автоматизація роботи. При розробці використано методи та принципи управління проєктами. Проведено дослідження ринку та SWOT-аналіз розробленого проєкту. Розроблено скрипти для автоматизації керування на основі взаємодії з прикладним програмним інтерфейсом системи управління проєктами. У результаті роботи здійснена програмна реалізація процесу автоматизації роботи комп’ютерного клубу.
Keywords: комп’ютерний клуб; проєктний підхід; проєктне управління