Застосування методів фільтрації шуму для обробки зображень - Самохін, Ю. В. (My University, 2020)
Робота виконана із застосуванням мови програмування Java на платформі Intellij IDEA. Метою даної роботи є набуття практичних навичок розробки додатків для обробки зображень в середовищі візуального програмування Intellij IDEA. Для реалізації даної задачі розроблена програма, яка надає користувачу змогу використовувати різноманітні алгоритми обробки та фільтрації зображень.
Keywords: обробка зображень; фільтр; яскравість; піксел; opencv; фільтрація шуму