Корупційна толерантність до торгівлі людьми - Гладкий, В. В. (ХНУВС, 2019)
У доповіді окреслюється проблематика впливу корупційних відносин та корупційних можливостей на виникнення та розвиток практики торгівлі людьми в державі та на глобальному рівні.
Corruption tolerance to human trafficking
Коррупционная толерантность к торговле людьми
Keywords: корупційна поведінка; corruption; корупція; противодействие коррупции; протидія корупції; запобігання корупції; коррупция; acceptability of corruption; corruption crime; counteraction to corruption; subject of a corruption crime; торгівля людьми; торговля людьми; праця; антикорупційний режим; антикорупційний правовий режим; сфера праці; гідна праця; трудове рабство; рабство; кабальна праця; сексуальне рабство