Автомазоматизація логістичних систем з використанням кіберфізичних підходів - Краснопьоров, М. Р.; Казановська, К. А. (ХНУРЕ, 2024)
У статті розглянуто логістичні системи. Доведено, щоавтоматизація логістичних систем є перспективним напрямком розвитку галузі комп’ютеризованих та робототехнічних системи, що може бути розширений та удосконалений шляхом використання кіберфізичних підходів
Keywords: кіберфізична система; складська логістика; автоматизована складська система