Як і чим притягнути (заманити) бізнес-ангелів з небес на землю України - Бринцев, В. Д. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
У роботі досліджується сучасний стан залучення бізнес-ангелів в інвестування суб’єктів інноваційної діяльності. // The work investigates the current state of attracting business angels to invest in subjects of innovation activity.
Keywords: інвестування; бізнес-ангел; венчурні інвестиції; стартап; investment; business angels; venture investments; startup