Дослідження методів побудови рекомендаційної системи для реалізації товарів в інтернет-просторі - Новік, В. Є. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження та аналіз методів побудови рекомендаційної системи для реалізації товарів за допомогою мережі Інтернет. Методи дослідження, які використовувались: методи для реалізації збору даних, які стосуються комплектуючих комп’ютерів, методи пропозиції найкращих варіантів комп’ютерів для потреб користувача. У результаті роботи були дослідженні та проаналізовані методи для створення рекомендаційної системи, яка допоможе користувачам обирати найкращі варіанти комп’ютерів або комплектуючих для них, на основі власних побажань
Keywords: рекомендаціна система; продаж товарів в інтернет; косинусна схожість