Проектування та розробка web-сайту «Національна кухня України» - Батраченко, Д. А. (My University, 2023)
Мета роботи полягає в проектуванні дизайну на розробці web-сайту «Національна кухня України», який буде надавати інформацію про популярні рецепти та методи приготування культових страв України. Проведено аналіз технічного завдання. Кваліфікаційна робота складається з декількох частин. На початку визначається мета завдання та предметна область. Потім проводиться аналіз і вибір програмного забезпечення, для вирішення завдання з розробки сайту. Останній етап включає проектування та розробку клієнтської частини сайту. Проаналізована література за темою і виявлено, що незалежно від розміру майбутнього проекту, важливо ретельно продумати кожен етап створення веб-сторінки та дотримуватися графіка, щоб продукт був успішним. Проаналізовані сайти конкурентів. На стадії вибору засобів розробки, обрано програми, а також основні технології у верстці. Далі були створені дизайн та макет сайту. Перед початком проектування та розробки виконується оцінка економічної ефективності сайту. Це дозволяє прогнозувати потенційні результати, та обґрунтувати доцільність розміщення сайту в Інтернеті. Собівартість розробки та ціна є основними економічними показниками, які враховуються при розрахунку потенційного прибутку.
Keywords: «Національна кухня України»; популярні рецепти