Дослідження методів удосконалення програмної складової систем транспортної логістики - Ареф’єв, О. О. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідити шляхи підвищення ефективності функціонування програмних систем транспортної логістики. Методами розробки та проєктування є аналіз проблемної області транспортної логістики, вирішення задач за допомогою математичних моделей та багатокритеріальних задач, аналіз даних за допомогою мови програмування Python та штучного інтелекту.
Keywords: транспортна логістика; штучний інтелект