Аналіз удосконалення криптографічних протоколів автентифікації та встановлення ключів між серверами ЛОМ - Горбенко, Ю. І.; Тоцький, О. С. (ХНУРЭ, 2009)
Обґрунтовуються вимоги, наводяться результати аналізу рівня безпечності стандартизованих криптографічних протоколів автентифікації, пропонується удосконалений криптографічний протокол автентифікації та встановлення ключів між серверами ЛОМ. The paper proves requirements, presents the results of analyzing the security level of standardized cryptographic authentication protocols, offers an improved cryptographic protocol of authentication and installation of keys between LAN servers.
Keywords: криптографічні протоколи; встановлення ключів; міжнародна система автентифікації