Модернізація комутаційної системи мобільної робототехнічної платформи з використанням поліімідних структур - Ігнатенко, Д. В. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – комутаційні процеси в апаратній частині мобільних робототехнічних платформ. Предмет дослідження – комутаційна система мобільної робототехнічної платформи на основі гнучких поліімідних структур. Мета кваліфікаційної роботи – моделювання параметрів гнучких поліімідних структур у складі рухомих робототехнічних платформ. У ході виконання кваліфікаційної роботи проаналізовано існуючі мобільні робототехнічні платформи та визначено їх конструктивні особливості. Проведено аналіз поліімідних структур і їх призначення. Виконано підбір компонентів комутаційної системи для робототехнічної платформи та розроблено схему комутаційних зв’язків. Побудовано 3D-модель комутаційної системи мобільної робототехнічної платформи у середовище COMSOL Multiphysic та проведено дослідження конструкції.
Keywords: Індустрія 4.0; мобільний робот; комутаційна система; пліамідні структури; імітаційне моделювання