Окремі аспекти захисту законних інтересів у праві інтелектуальної власності - Венедіктова, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2014)
Статтю присвячено аналізу реалізації та захисту законних інтересів шляхом обмеження й вичерпання прав інтелектуальної власності правоволодільцев і заінтересованих осіб. На підставі дослідження законодавства, доктрини і судової практики зроблено висновок щодо способів захисту охоронюваних законом інтересів у таких правовідносинах. // The article is devoted to the analysis of realization and protection of legitimate interests through restriction and exhaustion of intellectual property rights of law ownership and interested persons. Based on the study of legislation, doctrine and judicial practice, a conclusion is made regarding ways to protect the protected interests of interest in such legal relations.
Keywords: законний інтерес; правo інтелектуальної власності; захист законних інтересів; legitimate interest; rights of intellectual property; protection of legitimate interests