Бондаренко Михайло Федорович - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2006)
Біобібліографічний покажчик, що пропонується, присвячений 60-річчю від дня народження та 35-річчю науково- педагогічної діяльності. Мета даного посібника- відобразити наукові праці вченого. До складу покажчика увійшли статті, навчальні посібники, монографії, депоновані рукописи, тези доповідей, матеріали конференцій, авторські свідоцтва та наукова школа.
Keywords: Бондаренко М.Ф.