Побудова індивідуальної траєкторії навчання у розподіленому навчальному середовищі - Горбач, Т. (ХНУРЕ, 2018)
Електронне навчання стає все більш актуальним та затребуваним. У кожного клієнта дистанційного навчання є свій рівень підготовки, здібності та очікування від навчання. Проведена робота щодо розробки програмного забезпечення, яке б задовольняло вимоги щодо організації освітнього процесу на основі методології електронного навчання. Модель адаптивної навігації представлено системою рівнянь. Розроблено мікросервісну архітектуру для створення програмного забезпечення системи електронного навчання. E-learning is becoming more relevant and in demand. Each customer of distance learning has his/her level of training, ability and learning expectations. The work on software development was performed that would meet the requirements for organizing the educational process based on the methodology of e-learning. The adaptive navigation model is represented by a system of equations. A microservice architecture has been developed to create software for e-learning
Developing an Individual Trajectory of Training in a Distributed Learning Environment
Keywords: електронне навчання; траєкторія навчання; адаптивна навігація; мікросервіс