Розробка обчислювального методу узгодженої фільтрації з аналітичним профілем розмитого цифрового зображення - Трунова, Т. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Проблема астероїдно-кометної загрози є однією з головних причин для застосування сучасних методів астрометрії та фотометрії у автоматичній обробці результатів астероїдних оглядів.
Keywords: астероїдно-кометна загроза; фотометрія