Програмна система обліку комерційних пропозицій виробничого підприємства - Махлай, К. О. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка Web додатку на базі Django додатку «Система обліку комерційних пропозицій виробничого підприємства» з використанням реляційних баз даних, АРІ інтерфейсів та логіки об’єктно-орієнтованого програмування. В ході створення додатку були використані середа розробки GetBrain PyCharm, мова програмування Python, ПЗ для полегшення розгортання додатку Docker, Web framework Django, база даних PostgresQL. В результаті роботи був створений додаток, який дозволяє взаємодіяти та зберігати проекти будівництва очисних споруд, а саме проекти, технологічні вузли, позиції та данні стосовно обладнання. Також програма дозволяє шукати, фільтрувати інформацію, отримувати статистику підбору обладнання, генерує зводні специфікації до проектів, дозволяє виконувати автоматичні розрахунки собівартості обладнання з використанням Google sheets API, та завантажувати комерційні пропозиції з використання Goolge docs API
Keywords: реляційна база даних; облік комерційних пропозицій; GetBrain PyCharm