Розробка платформи дистанційного контролю параметрів віддалених об'єктів на прикладі метеостанції - Болдиш, М. І. (My University, 2019)
Об'єкт роботи – платформа дистанційного контролю параметрів віддалених об’єктів та метеостанція. Мета роботи – схемотехнічна та конструкторська розробка платформи дистанційного контролю параметрів віддалених об’єктів та метеостанції. Для досягнення поставленої мети проаналізовані методи роботи з великими даними, розроблена структурна схема платформи, обґрунтовано вибір компонентів для реалізації платформи, розроблена метеостанція
Keywords: Метеостанція; метрологія; arduino; Gcp; Bigquery; pub/sub