Керування рухомими об’єктами на основі операційної системи реального часу - Семенцов, Д. О. (My University, 2019)
В атестаційній роботі були сформульовані вимоги, які пред'являються до систем реального часу. Були визначені такі поняття як завдання, планувальник і сформульовані вимоги до них. Був проведений аналіз проблеми багатозадачності та способів вирішення цієї проблеми. Був здійснений вибір апаратних пристроїв для реалізації системи. Був проведений огляд існуючих систем реального часу. Були запропоновані моделі операційної системи, що розробляється, апаратної моделі рухомого об’єкту. Було реалізовано програмні модулі планувальника, модулі управління рухом, опитування датчиків і програмний модуль планувальника. Проведено тестування запропонованого пристрою.
Keywords: багатотозадачність; системи реального часу; операційна система