Сенсори для орієнтації і параметрів руху - Стеценко, К. В.; Бєлов, П. О. (Харківський національний університет радіоелектроніки, 2022)
У статті розглянуто принципи побудови та основні характеристики сучасних MOEMS-сенсорів орієнтації параметрів руху. Мікроелекторо механічні елементи (гіроскоп, акселерометр та ін.) - це перспективні прилади сучасної мікросистемної техніки, які інтенсивно і динамічно розвиваються в науково-технічному спрямуванні.
Keywords: MOEMS; цифровий компас; цифровий гіроскоп; акселерометр