Вибір та аналіз середовища розробки 3D моделей - Кузяєв, Д. Р. (ХНУРЕ, 2019)
В статті був проведений огляд найбільш розповсюджених систем ANSYS, КОМПАС 3D, Autodesk Invertor та SolidWorks, в результаті якого виявлено їх переваги та недоліки. Таким чином, обрано для подальших розробок застосовувати систему SolidWorks.
Keywords: 3D модель