Нанофотонна сенсорна система для визначення органічних канцерогенів у водних об'єктах навколишнього середовища - Сушко, О. А.; Рожицький, М. М.; Білаш, О. М. (ХНУРЕ, 2014)
Корисна модель належить до лабораторно-аналітичної техніки, призначена для визначення органічних хімічних речовин в об'єктах навколишнього середовища і може знайти застосування в галузях хімічного, санітарно-екологічного аналізу та моніторингу водних об'єктів навколишнього середовища, біології, медицині та фармації.
Keywords: нанофотонна система; лабораторно-аналітична техніка; органічні канцерогени