Бібліометричний аналіз як нова сфера діяльності бібліотек ВНЗ - Іваненкова, В. В.; Иваненкова, В. В.; Ivanenkova, V. V. (My University, 2017)
Розглянуто деякі матеріали про роль і місце бібліометрії в діяльності наукових та університетських бібліотек. Рассмотрены некоторые материалы о роли и месте библиометрии в деятельности научных и университетских библиотек. Some results researches devoted to studying of opinion of librarians about a role and a place bibliometrics in activity of research and academic libraries are considered.
Библиометрические анализ как новая сфера деятельности библиотек вузов
Bibliometric analysis as a new field of libraries universities
Keywords: бібліометрія; університетські бібліотеки; інформаційно-бібліотечна освіта; bibliometrics; academic libraries