Програмна система для організації практичних занять в автошколі. Back-end - Охотникова, О. С. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – серверна частина програмної системи для організації практичних занять в автошколі, яка дозволяє студентам автошколи обрати інструктора та переглядати його розклад, дає змогу записатись на заняття з водіння у обрані день та час, а також полегшує комунікацію з інструктором. Об’єктом дослідження є предметна область з практичних занять з водіння в автошколі, досягнення зручного способу вибору, запису та відстеження занять та розкладу для студентів та інструкторів. Методи рішення завдання включають аналіз та моделювання предметної області, концептуальне моделювання, UML-Моделювання, використання MongoDB Atlas, розробка серверної частини програмної системи на основі REST архітектури за допомогою Express фреймворку. Результатом роботи є програмна система для зручної організації практичних занять в автошколі як для студентів, так і для інструкторів.
Keywords: організації практичних занять; автошкола; заняття в автошколі