Безпека HTTP заголовків - Синицін, Я. С.; Балагура, Д. С. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є аналіз основних загроз, пов’язаних із некоректним налаштуванням HTTP-заголовків, оцінка існуючих механізмів безпеки та розгляд ефективних методів захисту.