Можливості оцінки накісткового остеосинтезу стегнової та великогомілкової кісток при простих видах навантажень - Сорочан, О. М.; Шайко-Шайковський, О. Г.; Чугуй, Є. А.; Абрамова, Г. А. (Харків. НТУ «ХПІ», 2019)
Розглядаються можливості оцінки накісткового остеосинтезу стегнової та великогомілкової кісток при простих видах навантажень
Keywords: Остеосинтез; стегнова кістка; великогомілковая кістка; модель навантажень