Методи та алгоритми маршрутизації в корпоративній мережі - Васенко, Д. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є є дослідження методів та алгоритмів маршрутизації в корпоративних мережах. В ході виконання кваліфікаційної роботи досліджені методи та алгоритми маршрутизації в корпоративних комп’ютерних мережах. Також з метою виявлення їх недоліків проведено аналіз моделей та методів маршрутизації в мережах MPLS; модифіковано метод маршрутизації для мереж з багатопротокольною комутацією по мітках, заснованого на багатоколійній маршрутизації. Виконано порівняльний аналіз існуючих алгоритмів розподілу інформації. Розглянуто графові алгоритми, а також алгоритми, в основі яких лежить оптимізація мережевих потоків з використанням методів математичного програмування.
Routing Methods and Algorithms in the Corporate Network
Keywords: комп’ютерна мережа; трафік; комутація пакетів; Matlab; MPLS