Безпека інтернет-ресурсів: аналіз розповсюдженості загроз та технологій захисту - Слободянюк, О. В.; Хаханова, А. В.; Комолов, Д. И. (Харьковский национальный университет радиоэлектроники, 2018)
Описуються основні підходи до класифікації відомих вразливостей веб-ресурсів. Аналізується активність найбільш розповсюджених типів загроз на основі звітів компаній, що займаються моніторингом інцидентів порушення безпеки веб-ресурсів. Розглядаються основні технології захисту від можливих реалізацій погроз.
Keywords: уразливість; OWASP; WASC; WAF; vulnerability; threat