Аналіз механічних частин 3D принтерів - Бойко, Д. О. (ХНУРЕ, 2019)
В даних тезах переведений аналіз видів напрямних та типів матеріалів, котрі дадуть можливість розробити конструкцію та каркас 3D принтеру.
Keywords: механічні частини; конструкція каркасу; 3D принтер