Засоби автоматизованого контролю рівню реакційної суміші в медичній ректифікаційній установці - Войтенко, Ю. Ю.; Дацок, О. М. (НТУ «ХПІ», 2024)
Використання автоматизованих датчиків підвищує якість керування процесами в установці, мінімізуючи ризик людської помилки та забезпечуючи високу точність та надійність роботи обладнання, а також підвищуючи безпеку технологічних процесів.
Keywords: медична установка; якість керування процесами