Методи нейромережевого розпізнавання тексту на зображеннях - Соколова, В. К. (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі розглянуті основні можливості штучного інтелекту та нейронних мереж. Проведено дослідження методів та способів вирішення задач розпізнавання тексту з зображень. Проаналізовано існуючі інструменти для розробки. Написано мобільний застосунок на Android мовою Кotlin.
Keywords: машинне навчання; нейрон; нейронна мережа; розпізнавання зображень; штучний інтелект