Крапельні лазери - Курський, Ю. С.; Гнатенко, О. С.; Сівні, В. Б. (ХНУРЕ, 2017)
В роботі представлено розвиток рідинних лазерів, а саме: крапельні лазери.
Keywords: лазер; крапля; генерація; родамін 6Ж