Підбір косметичних засобів для догляду за шкірним покривом на основі методу ультрафіолетової відеодерматоскопії - Ісаєва, О. А.; Аврунін, О. Г. (Київ: НУХТ, 2021)
В роботі розповідається про особливості діагностики дерматоскопічне захворювань при використанні ультрафіолетового освітлення. Також вивчається можливість визначення типу шкіри за допомогою приладів ультрафіолетової дерматоскопія і підбору відповідних косметичних препаратів.
Keywords: УФ-дерматоскопія; типи шкірного покриву; відеодерматоскопія; обробка зображень; кольорові характеристики