Різновиди ваг Кіббла - Паценко, О. М. (ХНУРЕ, 2020)
Велика увага приділяється пристрою, який встановлює зв’язок між кілограмом і постійної Планка: ваги Кіббла. Маси, що використовуються в настільних вагах Кіббла, варіюються від 1 г до 1 кг з відносною невизначеністю від 10-7 до 10-6.
Keywords: ваги Кіббла; постійна Планка