Звіт про науково-дослідну роботу No316 - Литвинова, Є. І. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – науково-освітні процеси та організаційні структури вищої школи, покликані готувати кваліфіковані кадри (бакалавр, магістр, доктор філософії, доктор наук) для внутрішнього і міжнародного ринку праці. Предмет дослідження – університет як кіберфізична система, що складається з семи взаємопов'язаних компонентів (Відносини, Roadmap, Управління, Інфраструктура, Кадри, Ресурси, Продукція – випускники та наукові досягнення), що реалізують науково-освітні процеси.
Keywords: кіберфізична система; хмарний кіберсервіс; розумний кіберуніверситет; квантові обчислення