Інтерактивна гра для мікроконтролерів STM32 з використанням графічного дисплея - Данилов, І. М. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка інтерактивної електронної гри для мікроконтролерів STM32 з використанням сенсорного графічного дисплея. У ході виконання кваліфікаційної роботи було здійснено повний цикл проєктування пристрою: проаналізовано предметну область, сформульовано вимоги до системи з урахуванням її цільового призначення. Здійснено обґрунтований вибір основних апаратних компонентів. Програмну частину реалізовано мовою програмування C з використанням інструментів та бібліотек, наданих компанією STMicroelectronics, зокрема STM32CubeIDE та STM HAL. Розроблено алгоритм роботи гри та реалізовано ключові функції пристрою. Застосовано методи оптимізації обміну даними з дисплеєм, що дозволило досягти вимог щодо швидкодії системи. Апаратну реалізацію проєкту здійснено на базі відлагоджувальної плати NUCLEO-F303RE. Після складання прототипу проведено тестування працездатності пристрою, перевірено відповідність функціоналу технічним вимогам, а також виконано аналіз результатів експериментальної перевірки.
Interactive Game for STM32 Microcontrollers Using Graphic Display
Keywords: мікроконтролер STM32; інтерактивна гра; використання графічного дисплея