Дослідження впливу умов візування на формування вихідних даних для синтезу еталонних зображень в інтересах навігації мобільних роботів - Давиденко, Б. Є. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є роботи є дослідження впливу умов візування на формування вихідних даних для синтезу еталонних зображень в інтересах навігації мобільних роботів. У ході виконання кваліфікаційної роботи були розглянуті існуючі методи обробки зображення для синтезу еталонних зображень, проведено аналіз впливу цих методів на точність роботи системи навігації мобільних роботів.
Investigation of Visual Conditions Influence on Source Data Formation for Synthesis of Reference Images in the Interests of Mobile Robots Navigation
Keywords: обробка зображень, візування, аналіз зображень, синтез, еталонні зображення